Kom je er niet helemaal uit? Kijk dan hieronder tussen de FAQ en wie weet staat jouw antwoord ertussen. Wil je toch nog iets anders weten? Mail dan naar info@chiqfashionbybrit.nl of neem contact op met onze whatsapp service (0681485425).

Kan ik mijn bestelling ook afhalen in de winkel?

Ja, in de winkelmand kun je rechts kiezen voor de optie: Afhalen bij ChiQ Fashion by Brit. Wanneer je bestelling is geplaatst kun je een afspraak maken om je bestelling op te halen!

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Een fout gemaakt tijdens je bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Zolang jouw bestelling nog niet in het sorteercentrum ligt, kan de bestelling nog gewijzigd worden.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn track & trace code ontvang?

De e-mail met je track & trace code ontvang je zodra de bestelling bij het sorteercentrum verwerkt is.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakketje is huis heb?

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. PostNL heeft een levertijd van 1 á 3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Waarom heb ik nog geen orderbevestiging ontvangen?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging. Het komt wel eens voor dat deze in je ongewenste mail terecht komt. Kun je hem nog niet terug vinden? Neem dan even contact met ons op.

Hoe kan ik mijn artikel ruilen?

Wil je een artikel omruilen voor een andere maat? Geen probleem. Neem even contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten wordt binnen 7 werkdagen teruggestort op de rekening van de bankmaatschappij, welke ingevuld is op het retourformulier. Indien je een deel van de bestelling houdt, krijg je alleen het aankoopbedrag van het (de) geretourneerde artikel(en) terug, niet de verzendkosten.

Kan ik afgeprijsde artikelen retour sturen?

Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet retour.