Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Bij het terugsturen van de gehele bestelling krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Mocht er een bestelling gedeeltelijk terug komen krijgt u de verzendkosten niet retour. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande digitale formulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • De kleding dient voorzien te zijn van de originele labels.
  • De kleding dient ongedragen en onbeschadigd te zijn.
  • Kleding dat voorzien is van make-up vlekken nemen wij niet retour. 
  • Afgeprijsde items kunnen niet retour. 
LET OP!! RETOURKOSTEN VAN EEN BESTELLING ZIJN VOOR EIGEN REKENING

Ruilen

Is de maat van het item niet goed en wil u deze graag ruilen voor een andere maat? Neem dan eerst contact met ons op via info@chiqfashionbybrit.nl of WhatsApp 06 58775472. Zo kunnen we kijken of het product nog in een andere maat beschikbaar is en deze direct apart hangen voor u.